Velkommen

 Aktuelt nyt

 Her bor vi

 Priser

 Reglement

 Arrangementer

 Søerne

 Fiskene

 Faciliteter

 Grejet

 Ekspertfluer

 Tips & ideer

 Fotogalleri

 Kontakt

 Fotogalleri

 English

 Deutsch

 Links

 

 
  Første fangst på flue.

Anders Kring og hans fiskekammerat Bjarke fik onsdag den 11. marts en fiskeoplevelse de sent vil glemme.

Efter god og grundig instruktion af Henning Stokholm og Laurits Flowbinner lykkedes det Anders at fange sit livs første fisk på fluestangen.

De to garvede fluefiskere Henning Stokholm og Laurits Flowbinner sad ved tre-tiden og hyggede sig over en øl efter at have fisket fra først på formiddagen, da de to unge gutter dristede til at spørge om de kunne give nogle råd om fluefiskeriet her hos os

 
  Henning og Laurits gennemgik indholdet af gutternes flueæsker og udpegede de bedste fluer til fluefiskeriet her i Harlev Put & Take.

Laurits forærede Anders og Bjarke en flue hver, og så gik de ellers i gang med at træne kast og affiskning.

Hele tiden assisteret af Henning og Laurits

Pludselig fik Anders et godt solidt hug på fluen, og med god instruktion af Henning gik en hård fight i gang.

     
  Henning var hele tiden ved Anders side og kom konstant med gode råd om hvordan man fighter fiskene her i Harlev for at undgå at de går i grøden.

Efter en lang hård kunne Anders til sidst kane fisken ind over det fangstnet Henning havde klar.

Det var en jublende glad Anders der kunne takke Henning for den solide instruktion, der gav ham sit livs første fluefangede fisk.

 

     
  Mens Henning og Laurits gik og småskændtes om det var Hennings solide instruktion eller Laurits fantastiske flue, der havde gjort udslaget, satte Anders trumf på ved at kroge endnu god regnbueørred på fluen.

Denne blev han assisteret lidt på distancen, og han fik selv lov til at kane ørreden op på det tørre, så han selv kunne håndlande sit livs anden fluefangede ørred.

Så der var mange taksigelser fra Anders og Bjarke, da Henning og Laurits efter en lang dag satte sig i bilerne for at køre hjem.

     
 

Harlev Put & Take, Højbyvej  9,  8462  Harlev