Velkommen

 Aktuelt nyt

 Her bor vi

 Priser

 Reglement

 Arrangementer

 Søerne

 Fiskene

 Faciliteter

 Grejet

 Ekspertfluer

 Tips & ideer

 Fotogalleri

 Kontakt

 Fotogalleri

 English

 Deutsch

 Links

 

 
  Dagen sejeste mand.

På trods af at unge Frederik kun er 10 år, og var omgivet af mere end 12 langt ældre mænd, så var der ingen tvivl om, at han var dagens sejeste mand på Danmarks Sportsfiskerforbunds meget vellykkede kursus - Med Flue i Put & Take.

Frederik fik dagens anden fisk, der gav ham en hård fight på fluestangen. Frederik fisket intenst siden kursets fiskeri startede ved titiden.

Men et skifte til fluogrøn flue med hvid hale udløste altså det fine hug.

Frederik fik staks hjælp til landingen af Instruktør Jonas Ribergaard, Danmarks Sportsfiskerforbund, der sørgede for at Frederiks flotte fangst kom helt op på det tørre.

 

 
  Dagens første fisk på land leverede Harlev Put & Takes egen Kirsten Jensen.

Mens et begyndende mismod bredte sig blandt deltagerne på kurset, og en af instruktørerne med stor erfaring i forholdene herude var ved at rykke det sidste hår ud i totter, Så landede Kirsten en lille velformet regnbueørred på en flue hun havde fundet i en æske, som hun havde fået i fødselsdagsgave.

Da Kirsten havde fulgt godt med i gennemgangen af insekterne herude, så valgte hun en lille uundseelig nymfe, der altså slog alle drengene på holdet, da dagens første fisk skulle på land

 
  Kurset blev afviklet i et flot sensommervejr, der bød deltagerne både på stille vejr og blæst som satte de nyerhvervede kasteevner på prøve.

Desuden blev de også testet hårdt af de mange ørreder, der viste sig i høje hop over overfladen og i fødetagning lige under overfladen.

 
  Det lykkedes dog til sidst af få flere ørreder på land, selvom mange måtte opleve at fiskene vendte lige under fluerne.

Martin fra Mårslet havde kun fisket med flue én gang før dagens kursus. Ikke des do mindre landede Marin dagens største fisk kort før kurset sluttede klokken 14.00

Et par af instruktørerne måtte lide den tort at se gode fisk  forsvinde ud i dybet helt inde fra bredden.

 
 
  Billeder fra kurset - Med Flue i Put & Take

Harlev Put & Take har fået lov til at låne en lang række billeder fra Danmarks Sportsfiskerforbunds kursus - Med Flue i Put & Take, der blev afholdt her hos os lørdag den 12. september.

Billederne ligger nu i vort fotogalleri og kan beses den næste måneds tid på nedenstående adresse:

http://billeder.harlev-pt.dk/#home

 

Harlev Put & Take, Højbyvej  9,  8462  Harlev