Velkommen

 Aktuelt nyt

 Her bor vi

 Priser

 Reglement

 Arrangementer

 Søerne

 Fiskene

 Faciliteter

 Grejet

 Ekspertfluer

 Tips & ideer

 Fotogalleri

 Kontakt

 Fotogalleri

 English

 Deutsch

 Links

 

 
 

Mors Dag i Harlev Put & Take

Vi er lidt stolte af at Sportsfiskerpigerne.dk arrangerede deres allerførste tur her hos i Harlev Put & Take.

Det blev en dag der emmede af råhygge og fiskeglæde.

Vi har fået lov til at bruge indlægget og billeder fra  www.sportsfiskerpigerne.dk

Godt fiskevejr, rigtig godt selskab, masser af fisk, hvad kunne være en bedre måde at fejre Mors Dag med?

     
 

Fisketuren begyndte ved kl. 9 ude i Harlev Put & Take. Vi var otte Sportsfiskerpiger og alle fiskede med forskellige slags agn, fra fluer med en fangst garanti (næsten – ifølge vores fluebinder, Kirsten Wied), til powerbait på bunden og buldoflåd og spinnere.  Lidt over klokken ni fik vi en rigtig god start på dagen, da Lone Juul Bækhøj landede hendes første af fire flotte fisk.

Den blev taget med Power Bait ved bunden.  15 minutter senere tabt Lone hendes anden fisk lige ved kanten.  Ved 10 tiden var det Lone Herskovs tur til at få hjælpe til at lande hendes fisk, også denne fisk tog Power Bait ved bunden

     
 

Susanne Mønster var på hendes anden fisketur, og hun blev meget glad, da hun landede hendes allerførste fisk nogensinde. To andre fiskere Lone Herskov og Kirsten Grann Jensen hjalp med at lande fisken og viste Susanne, hvordan man slår fisken ihjel.

     
 

Så var det Kirsten Wieds tur til at fange en fisk.  Hun fik en flot fisk på en sort Woolly Bugger som hun bandt til vores fluebindingsaften i torsdag den 6. maj som optakt til dagens fiskeri i Harlev Put & Take. 

     
 

Efter Kirsten Jensen tidligere mistede en fisk, landede hun endelig en fin fisk. 

 

 

     
 

Georgina Lomasney fik også én, det faktsik hendes første kildeørred nogensinde.

 

     
 

I mellem alle de mange fisk var der tid til andre ting for de meget forskellige sportsfiskerpiger. Kirsten Wied fik mulighed at give fluekastinstruktion til Connie Olsen og Diana Brix Laursen.

 Andre fik lidt spinnekast introduktion og put & take fiskeri generelt. Eller muligheden for bare at sidde på stolen og nyde naturen ude i Harlev Put & Take. Man fik mulighed for at snakke med andre kvindelige fiskere og lære nye veninder at kende.

     
 

Da fiskeriet sluttede kl. 13.00 havde vi 9 fisk på land og tabt 3. Kirsten satte grillen i gang, så fik vi pølser og en lille præmie. Førstepladsen gik til Lone Juul Bækhøj som vandt en t-shirt for de 4 fisk hun fangede, og på andenpladsen fik Connie Olsen en fluefiskehjul-nøglering for hendes indsats for at lære fluefiskeri.

Alle var meget tilfreds med morgenens fiskeri, og vi blev spurgt om at lave et fast arrangement en gang om måneden.

Sportsfiskerpigerne vil gerne sige en stor tak til alle, der deltog i arrangement og især til Kirsten Grann Jensen for, at vi fik lov til at bruge faciliteterne ude i Harlev Put & Take ved Århus.

Et sted Sportsfiskerpigerne helt sikkert vender tilbage til igen.

 

     

Harlev Put & Take, Højbyvej  9,  8462  Harlev.