Aktuelt nyt

 Her bor vi

 Kontakt

 Priser

 Reglement

 Dagens vejr

 Arrangementer

 Søerne

 Fiskene

 Faciliteter

 Grejet

 Ekspertfluer

 Tips & ideer

 Fotogalleri

 Fotogalleri

 English

 Deutsch

 Links

 

 
 

Hemmeligheden er afsløret

Laurits Flowbinner har gennem den sidste tid hentet mange fine ørreder op af søerne herude i Harlev Put & Take på små nymfer.

Fredag den 26. kostede morgenen kostede os to styk, lørdag morgen tog han tre fisk med en samlet vægt på over 6 kg, og onsdag morgen tog han yderligere tre pæne fisk.

 

     
 

Vores trofaste gæst Flemming ”Murer” Hansen står ved siden af Laurits lørdag morgen, og ser ham bomme tre til fire gode fisk, blot fordi de to står og snakker, selvom vore ørreder jagter Laurits fluer med en stor trykbølge på op til én meter.

Alt sammen på samme lille flue. Laurits stopper fiskeriet, da den tredje regnbueørred er på land

Det pudsige er at flere dygtige fluefiskere henvendte sig til Laurits lørdag morgen for at spørge til, hvilken flue han brugte.

 
     
  Selv en så dygtig en fluefisker som Svend ”Fluepusher” var også lige forbi for at se lidt nærmere på fluen. Siden har Laurits fået henvendelser på både mail og telefon med samme spørgsmål – ”Hvilken flue var det du tog fiskene på”?
     
 

Fluen Vegen Special er absolut ingen hemmelighed. Laurits Flowbinner har gennem årene gerne delt sin fluemønstre med andre brugere af www.harlev-pt.dk hjemmesiden i næsten 10 år.

Klik på Menupunktet ”Ekspertfluer” og find Georgina Lomasney ( http://harlev-pt.dk/Ekspert-gl.htm). Det er godt nok den dygtige Georgina, der lægger navn til; men det er Laurits' fluemønster

Så prøv nu fluen selv

     

Harlev Put & Take, Højbyvej  9,  8462  Harlev.