Aktuelt nyt

 Her bor vi

 Priser

 Reglement

 Dagens vejr

 Arrangementer

 Søerne

 Fiskene

 Faciliteter

 Grejet

 Ekspertfluer

 Tips & ideer

 English

 Deutsch

 Links

 
 

Nymfefiskeri i december.

Et par af vore trofaste fluefiskende gæster Laurits flowbinner og Poul Erik Nielsen brugte fluestangen lørdag den 9. december om formiddagen.

Omkring middagstid var de ved at rive håret ud store totter, da ingen af dem kunne få de regnbueørreder der viste i den mindste sø's sydligeøstlige del til at hugge.

 
  Lidt over middag tog Poul Erik hjem med en bemærkning om at der alligevel ikke var muligt at lokke ørrederne til fluen, på trods at mange forskellige fluemønstre, farver og størrelser var blevet præsenteret.

Ved et-tiden kom en anden lystfisker, der brugte Power Bait hen til Laurits og viste ham nogle små snegle, der sad på agnklumpen.

Nu gik der en prås op for Laurits, og han fandt en lille æske frem med nogle nymfer i størrelse 14 frem fra bunden af rygsækken.

 
 

En lille brun nymfe blev knyttet på forfanget.

I andet hug gav det resultat i solidt hug, der blev bummet i tilslaget. Derefter blev det til otte hug og fem faste fisk, hvoraf et par kom på land.

"Selv om jeg har fisket med flue i Put & Take i mere end 30 år, så havde jeg aldrig regnet med at skulle opleve et fantastisk nymfefiskeri bare 15 dage før Juleaften”, sluttede Laurits Flowbinner

 

Harlev Put & Take, Højbyvej  9,  8462  Harlev.